PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

OM SENTRALEN VÅR

Bruk sidemenyen for mer informasjon.

Nesbyen Frivilligsentral holder til i flotte lokaler i den ærverdige Sorenskrivergården i Gamle Nes. Her er kontoret vårt og noen av de faste aktivitetene våre, og her kan man alltid stikke innom for en kaffekopp og en prat.
Det finnes Frivilligsentraler rundt omkring i hele landet, men det er ingen selvfølge at vi har en her på Nes. Alle sentraler har sin måte å gjøre ting på, men vi har selvsagt en del til felles også, slik som mottoet vårt:

Møte Mellom Mennesker

Her er altså alle velkomne, og på Nes har vi ekstra fokus på nettopp bredde. Mange tror at Frivilligsentraler bare er til for å hjelpe gamle mennesker, og at alle de frivillige er pensjonister. Noen steder er det slik, men ikke her på Nes. Her er vi opptatt av at flest mulig skal møtes, på kryss av alder, sosial og kulturell bakgrunn. I slike møter oppstår det veldig mye positivt, og slik vi ser det er selve ryggraden i et bygdesamfunn at alle kjenner alle, og at alle hjelper alle. Gjennom en del av aktivitetene våre er grensen mellom hvem som er frivillig (hjelper) og hvem som blir hjulpet nesten usynlig, og det er akkurat slik vi vil ha det her!


Hovedmål for sentralen i 2017

1.      Gi alle som bor på Nes kjennskap og eierforhold til sentralen – hvem vi er og hva vi driver med.

2.      Få flere frivillige og gjøre det gjevt å være frivillig.

3.      Være et naturlig knutepunkt for lag og organisasjoner på Nes.

 

 

Du kan ikke hjelpe noen opp en bakke uten å komme nærmere toppen selv.

Norman Schwarzkopf

 

 

 

 

 

 32 07 16 10   -   frivillig.nes@tubfrim.no