Spinning

Spinning på Nesbyen Gym hver onsdag og fredag kl. 10-11

SPINNING

Spinning er en skånsom og utmerket treningsform som passer for de aller fleste, så vel unge som godt voksne, trente som utrente, og foregår innendørs på en spesiell, stillestående og justerbar spinningssykkel.

Nesbyen IL arrangerte tidligere spinning i Idrettshallen. Nå foregår spinningen i spesialtilpasset lokale på Nes Gym.

Vi er en egen, sosial spinningsgruppe på godt voksne, som møtes opptil 2 ganger i uka, onsdager og fredager kl. 10. Vi holder på i 1 time, og spinner til musikk som passer for de aller flestes ører.

Den enkelte deltager bestemmer i utgangspunktet selv intensiteten i treningen, ut ifra eget ståsted, men en av målsettingene vil vel være å ta vare på sin egen kropp og derved bedre sitt egen velbefinnende og kondisjon?

Noen som har fulgt spinningen over noe tid, benytter vanlige joggesko, en lett treningsoverdel med lang/kort arm og treningsbukse. Andre bruker sykkelbukse og sykkel-/spinningsko, men dette er ikke påkrevd.

Mange har tegnet abonnement ved Nes Gym. For seniorer er dette kr. 250,- pr. mnd. Da er det også fri adgang på Nes Gym, eller å betale kr. 40,- pr. spinning. Uansett, Nes Gym refunderer kr. 10,- pr. deltager pr. gang til Frivilligsentralen.

Vi har plass til flere deltagere. Er ikke dette noe for nettopp deg? Har du tenkt på det?

Ikke bare tenk - gjør noe med det, kom og prøv da vel!

Møt opp onsdag/fredag før kl. 10 og få gratis prøvetime.

Vidar Lystad.

Ny spinning -Nes gym 2022

2024 © Nesbyen frivilligsentral